Wie zijn wij?

Hallo wij zijn Vincent en Daisy Castermans en wij wonen met onze drie kinderen (Lucas 12 jaar, Ruben 11 jaar en Sophie 9 jaar) in het prachtige Maastricht.

Wij zijn al enkele jaren bekend met de Australian Labradoodle en wij vinden dit geweldige honden. De Australian Labradoodle is bij uitstek geschikt als huishoud voor gezinnen met kinderen. Ook zijn deze honden ontzettend intelligent, zacht van karakter en zeer makkelijk te trainen voor bijvoorbeeld hulphond of therapiehond. Haar anti-allergische vacht maakt de Australian Labradoodle uitermate geschikt voor mensen met een honden- en kattenallergie.

Wij zijn hobbyfokker en wij zijn aangesloten bij de ALAEU (Australian Labradoodle Association of Europe.) Wij hebben af en toe in huiselijke kring en nestje, waar we dan samen met onze kinderen bijzonder van genieten. Op dit moment hebben wij thuis vier lieve Australian Labradoodle teefjes (van 1 jaar oud, 3 jaar oud, 8 jaar oud en 10 jaar oud).

Wij werken via inschrijving en bij interesse kunt u contact met ons opnemen. Op deze site vindt u eveneens meer informatie over onze honden.

 

floor floor yale floor

 

Vincent & Daisy Castermans | Maastricht-Limburg-Nederland | labradoodlehome@gmail.com

Copyright © 2012-2014 | CS-Website DesigN